header bg

Політика приватності BePartner

Політика приватності BePartner

Останнє оновлення 10.11. 2020

BePartner піклується про ваші персональні дані і робить все можливе, щоб захистити їх. Ця політика приватності складена для того, щоб допомогти вам зрозуміти, які ваші персональні дані збираються, зберігаються і обробляються, і що відбувається з ними, коли ви використовуєте наші вебсайт і послуги https://bepartner.com.ua або bepartner-global.com ("вебсайт").

У Політиці конфіденційності ми відповідаємо на такі питання:

  1. Хто ми?
  2. На що поширюється Політика приватності?
  3. Які дані ми збираємо і навіщо?
  4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?
  5. Передаємо ми дані третім особам?
  6. Здійснюємо ми трансфер даних за межі Європейської Економічної Зони?
  7. Чи використовуємо ми файли cookie?
  8. Які права у мене є по відношенню до моїх даних?
  9. Як ми оновлюємо політику приватності?
  10. Cookie pop-up

Хто ми?

Ми ТОВ "БІПАРТНЕР", код ЄДРПОУ 43021123, адреса: Україна, 03194, м Київ, бульвар Кольцова, д. 14Д, кв. 529. Далі по тексту "bepartner" буде згадуватися як "ми" і "наш". Ми є власником персональних даних, що означає, що ми визначаємо які, з якою метою і як будуть оброблятися ваші персональні дані.

При виникненні питань ви можете з нами зв'язатися, відправивши електронного листа на пошту info@bepartner.com.ua. Також ви можете відправити нам лист за адресою: 03048, г. Киев, ул. І.Пулюя, 3, кв.147.

На що поширюється політика приватності?

Дана політика приватності поширюється на наші вебсайти і послуги, які ми надаємо.

Адреса веб: https://bepartner.com.ua, bepartner-global.com

Які дані збираємо і навіщо?

Дані які ми обробляємо діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач.

Технічна інформація. Коли ви заходите на наш вебсайт, деякі дані збираються автоматично. Нам потрібні технічні дані для роботи, підтримки і поліпшення нашого вебсайту. У технічну інформацію входять такі дані як IP адреса, геолокація, тип пристрою, тип браузера, файли cookie та дані про вашу взаємодія з вебсайтом - сесійний ID.

До сесійної ID входить: ваша взаємодія з вебсайтом, назва сайту, з якого ви перейшли на наш вебсайт, використовувані вами функції, популярні сторінки на нашому вебсайті, спосіб використання нашого сайту і дії, які ви вживаєте, якщо такі дії присутні.

Дані, надані власником проекту. Для виконання договору, а також для надання послуги нам необхідна наступна інформація: ім'я, прізвище, фото, контактні дані (телефон, електронна пошта), місце проживання (країна / місто), фото, опис проекту.

Дані, надані фахівцем. Для того, щоб надати вам послугу, нам необхідні ваше ім'я, прізвище, фото, контактні дані (телефон, електронна пошта), інформація про досвід роботи, резюме.

Дані, надані інвестором. Для повноцінної взаємодії з нашим вебсайтом і надання вам послуг нам знадобляться ваше ім'я, фотографія, номер телефону, країна, адреса електронної пошти, назву компанії, інформація про інвестиційний досвід, суми інвестицій та вподобання.

Ще раз коротко про те, які персональні дані ми збираємо:

Вид даних Опис даних Причина збору
Дані, надані власником проекту   Ім'я, прізвище, фото, контактні дані (телефон, електронна пошта), місце проживання (країна / місто), фото, опис проекту. Надання послуг; Виконання договору
Дані, надані власником проекту Місце проживання, опис проекту Аналітика; Статистика
Дані, надані власником проекту Ім'я, прізвище, контактні дані (телефон, електронна пошта) Маркетинг
Дані, надані фахівцем Ім'я, прізвище, фото, контактні дані (телефон, електронна пошта), інформація про досвід роботи, резюме. Надання послуг; Виконання договору
Дані, надані фахівцем Інформація про досвід роботи Аналітика; Статистика
Дані, надані фахівцем Ім'я, прізвище, контактні дані (телефон, електронна пошта) Маркетинг
Дані, надані інвестором Ім'я, прізвище, фотографія, номер телефону, країна, адреса електронної пошти, назву компанії, інформація про інвестиційний досвід, суми інвестицій та вподобання Надання послуг; Виконання договору
Дані, надані інвестором Назва компанії, країна, інформація про інвестиційний досвід Аналітика; Статистика
Дані, надані інвестором Ім'я, прізвище, контактні дані Маркетинг
Автоматично зібрані дані Файли cookie; Технічна інформація Робота веб; Аналітика роботи веб

Зверніть увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 16-ти років. Якщо ви є таким користувачем, або ж ви законний представник користувача, будь ласка, повідомте нам про це на пошту info@bepartner.com.ua.

Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігаємо персональні дані, виходячи з таких категорій:

  • дані власника проекту;

Ми зберігаємо персональні дані власників проекту протягом усього терміну надання послуги і 24 місяців після завершення.

  • дані фахівця

Ми зберігаємо персональні дані фахівців протягом терміну угоди між нами і користувачем.

  • дані інвесторів/li>

Ми зберігаємо особисті дані інвесторів 18 місяців.

Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. У цьому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів з моменту вашого запиту.

Чи передаємо ми дані третім особам?

Ми використовуємо ваші персональні дані для виконання контракту і зв'язку між нами і власником проекту, між нами і фахівцем, а також між нами і інвестором. Ми використовуємо і передаємо ваші особисті дані в цілях, необхідних для виконання контракту. Також ми передаємо ваші дані з таких підстав:

Згода. Ми передаємо ваші особисті дані на підставі вашої явної згоди.

Дотримання законодавства. Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам в тій мірі, в якій це необхідно:

  • для виконання урядового запиту, постанови суду або відповідного законодавства;
  • для запобігання незаконному використанню нашого вебсайту або порушення Умов використання нашого сайту і наших політик;
  • для захисту від претензій третіх осіб;
  • щоб допомогти запобігти або розслідувати шахрайство.

Передача третім особам: ми передаємо ваші персональні дані третім особам на підставі публічної оферти для обробки від нашого імені за умови прийняття технічних і організаційних заходів для захисту ваших персональних даних. Ми можемо передавати ваші дані певним компаніям, консультантам і підрядчикам, найнятим для надання певних послуг від нашого імені.

Ми попросимо вашої згоди, якщо передача даних не є частиною контракту.

Чи здійснюємо ми трансфер даних за межі Європейської Економічної Зони?

Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в США. За замовчуванням дані зберігаються в США, але, можливо, нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. При виникненні необхідності трансферу ми приймемо необхідні заходи захисту даних і запитаємо вашу згоду, за винятком випадків, коли трансфер даних буде необхідний для виконання операції.

Використовуємо ми файли cookie?

Ми використовуємо файли cookie, необхідні для функціонування сайту. За допомогою файлів cookie ми отримуємо технічну інформацію описану в пункті 3.

Якщо ви хочете відключити cookies, ви можете знайти інструкції з управління настройками вашого браузера за цими посиланнями:

  • Internet Explorer;
  • Firefox;
  • Safari;
  • Microsoft Edge;
  • Chrome;
  • Opera;
  • Vivaldi

Які права у мене є по відношенню до моїх даних?

У вас як у суб'єктів персональних даних є наступні права:

  • Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення обробки ваших персональних даних.
  • Право на портативність. Ви можете запросити всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому контролеру.
  • Право на обмеження обробки. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.
  • Право на подачу скарг. Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
  • Право на видалення. Ви можете відправити нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Щоб скористатися своїми правами, напишіть нам електронного листа на пошту info@bepartner.com.ua.

Якщо ваш запит не був задоволений, ви можете подати скаргу до регулюючого органу - Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на пошту omb@ombudsman.gov.ua

Як ми оновлюємо політику приватності?

Дана Політика приватності і взаємини, які підпадають під її дію, регулюються Законом України "Про захист персональних даних". Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. В такому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності у себе на сайті. Якщо будуть внесені істотні зміни, які вплинуть на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію на веб-сайті і запитаємо вашу згоду.

Cookie pop-up

Цей вебсайт використовує cookies

Ми використовуємо куки для персоналізації контенту і реклами, для надання функцій соціальних мереж і для аналізу нашого трафіку. Ми також передаємо інформацію про використання вами нашого веб нашим партнерам по соціальним мережам, рекламі і аналітиці, які можуть об'єднувати їх з іншою інформацією, яку ви їм надали або яку вони зібрали при використанні вами своїх послуг.

  • Необхідні;
  • Персоналізуючі;
  • Статистика;
  • Маркетинг.

Політика cookie

Файли cookie - це невеликі текстові файли, які можуть використовуватися веб-сайтами для підвищення ефективності роботи користувача.

Згідно з українським законодавством, ми можемо зберігати куки на вашому пристрої, якщо вони суворо необхідні для роботи цього сайту. Для всіх інших типів файлів cookie нам потрібна ваша дозвіл.

Цей вебсайт використовує різні типи файлів cookie. Деякі файли cookie розміщуються сторонніми службами, які з'являються на наших сторінках. Ви можете в будь-який час змінити або відкликати свою згоду з допомогою Політики Cookie на нашому веб-сайті.

Дізнайтеся більше про те, хто ми такі, як ви можете з нами зв'язатися і як ми обробляємо особисті дані в нашій Політиці конфіденційності.

Необхідні cookies
Персоналізуючі cookies
Статистичні cookies
Маркетингові cookies

Необхідні cookies

Необхідні файли cookie допомагають зробити вебсайт придатним для використання завдяки включенню основних функцій, таких як навігація по сторінках і доступ до захищених областях сайту. вебсайт не може нормально функціонувати без цих файлів cookie.

Назва Постачальник Мета Термін Тип
         

Персоналізуюючі cookies

Перевага cookie дозволяють вебсайту запам'ятовувати інформацію, яка змінює поведінку або зовнішній вигляд сайту, наприклад, вибраної мови або регіон, в якому ви перебуваєте.

Назва Постачальник Мета Термін Тип
         

Статистичні cookies

Статистичні файли cookie допомагають власникам веб-сайтів зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють з веб-сайтами, збираючи інформацію і повідомляючи її анонімно.

Назва Постачальник Мета Термін Тип
         

Маркетингові cookies

Маркетингові cookies використовуються для відстеження відвідувачів на різних вебсайтах. Мета полягає в тому, щоб показувати релевантні і привабливі оголошення для окремого користувача, що тим самим більш цінно для видавців і сторонніх рекламодавців.

Назва Постачальник Мета Термін Тип
         

Знайти проект